duminică, 12 februarie 2012

Este ceva in vocea ta...

Stiti, ma gandeam la muzica. Sunt unele melodii care se asorteaza, pur si simplu, cu viata. Te gandesti, iti formezi o imagine in cap...si dai play. Stii exact ce vrei sa asculti, stii exact cum iti vor schimba acele versuri perspectiva...

Stiati ca Bryan Adams-Everything I do este cea mai cautata melodie pentru valsul mirilor? Adica ce e mai potrivit decat o melodie care sa iti dea incredere si forta sa lupti pentru cineva care te completeaza? Ca sa continuam lista...Cine asculta de cel putin doua ori Wham!-Last Christmas, in luna lui decembrie? Va spun eu...toti!!!! Nu poti sa te abtii cand exista o melodie care incurajeaza noi inceputuri! Ah, si toata lumea plange cand Mandy Moore canta Only hope in A walk to remember, ca sa nu mai vorbim de My heart will go on din Titanic. ;)) Sunt si unele melodii care poate nu v-au atras atentia ca nume, dar ascultandu-le pe moment v-au marcat. Incercati Edwina Hayes-Feels like home si amintit-va: My sister's keeper (chiar am plans la asta).

Sa nu uitam totusi momentul in care am realizat ca am pierdut pe cineva drag, ca l-am scapat printre degete, momentul in care poate a trebuit sa renuntam pur si simplu... O singura melodie a fost in stare sa tina amintirea si sentimentul acolo... Pentru asta o iubim pe Whitney Houston si pentru asta o vom iubi mereu. Daca a fost vorba de regrete mereu mi-am sters ultima lacrima si am respirat adanc doar pentru a asculta clar I will always love you.



"When I decided to be a singer, my mother warned me I'd be alone a lot. Basically we all are. Loneliness comes with life."
(W.H.)


Rest in peace, darling...

Un comentariu:

J.J. spunea...

R.I.P. Whitney Houston. Va lipsi celor care i-au simtit muzica...

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)