vineri, 17 decembrie 2010

So just hush baby, shut up! Heard enough...



Barbatii au nevoie de terapie. In clasa a patra baietii obisnuiti complotau pentru a ma "saruta" fortat, baiatul care ma placea se lupta sa ma salveze. In clasa a sasea cine ma placea imi lasa bilete la usa pentru a le gasi mama inaintea mea, altfel nu imi imaginez...In clasa a opta ma indragosteam eu, iar cu replici virgine il faceam pe cel de langa mine sa se indragosteasca. Acum un an era ceva greu pentru mine sa gasesc pe cineva care sa imi placa...anul acesta imi plac toti, pentru ca au un lucru in comun...doua lucruri...Toti au o problema neexprimata pe care o simt doar eu. Este acel baiat care pare foarte dragut. Acum un an mi-as fi dat o mana sa am o intalnire cu el. Anul asta pare foarte tacut. Intradevar, cand vorbeste, e profund, dar nu prea vorbeste. Ar mai fi acel obsedat de mine. Imi creeaza o senzatie de disconfort, ca un tampon pus gresit. El e gresit... Urmatorul ar fi acel baiat dragut, putin simplu, putin prost...Are mintea deschisa si spre o prietena de-a mea. Altul ar fi acel "esti inca mica" vs. "totusi ai o gandire diferita...". Nu e preferatul meu, dar il precizam si pe "te iubesc doar cand esti pe punctul de a-mi spune pa" si ultimul, dar clar nu cel din urma cel "regret ca acum sunt departe de tine, cateodata vorbesc cu ea si spunem ca am gresit din nou.." si bla bla. Clar sunteti nebuni. Cum am cazut noi, fetele, femeile, in jocul unor astfel de indivizi? E un dute-vino continuu, destul de obositor... Chestia dureroasa e ca ma simt mai bine in centrul unei gradini zoologice decat intre niste animale ca voi.

E nevoie de intelegere, dar si de distractie, e nevoie de apreciere si de intoarcere a favorurilor, e nevoie de amintiri placute... Boilor. :)


5 comentarii:

EvElina spunea...

Like la postarile tale luate de pe net:))
:*

Alexandra F. spunea...

Poate te mai crede lumea ;)) :). Replica data de..alti boi :).

EvElina spunea...

mda.
doar ca boii din postarea ta,iti mai aduc si cate un zambet pe buze...
pe cand astia.../:)

Anonim spunea...

Ce frumos suna a... disperare ca "e nevoie de amintiri placute"! Chestia cu "intoarcerea favorurilor" vine de la o "comercianta" nepriceputa! Cine te pune sa investesti inainte de a stii daca poti sa ai profit? mai complicat e ca nu toata viata e comert! "Imperecherea" e pe cat de necesara, pe atat de imposibila! rar se intampla! FFF rar!!!

Alexandra F. spunea...

Nu e vorba de o afacere, oricat de mult ar semana. E o replica, nu confunda domeniul. E o replica la tot ceea ce suporti cand cunosti falsi actori. Gresit, e o replica la vorbele primite atunci cand refuzi sa crezi acei falsi actori. Din cei enumerati doar unul a fost o "investitie" pentru mine. Asta e cu iubirea. Poti interveni fara a investi, nu exista o lege, nici nu e genul de afacere "profitabila" sau un teren ce trebuie analizat in amanunt inainte de a fi cumparat. Probabil am adus o jignire, probabil chiar asta am vrut. Mai mult ca sigur. :). Bafta!

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)