sâmbătă, 10 iulie 2010

I'm really a cat you see, and it's not my last life at all .


Apogeul umilintei la femei se atinge atunci cand subiectul se simte utilizat.

Tanara noastra domnisoara are saisprezece ani, e inalta, culoarea parului saten-deschis, ochi verzi in perioada aceasta a anului, desteapta, dar grabita, nu se poate spune ca e 100% hetero, dar se poate spune ca iubeste sexul puternic atunci cand vine vorba de baieti sau barbati frumosi, sau cum ii place ei sa spuna "cu acel ceva".

Aceasta tanara, pe care o vom numi X., traieste intr-o lume plina de dorinte. Cel mai grav lucru este ca majoritatea se implinesc. Si-a dorit sa guste din vacanta in felul ei si astfel s-a ars. Acum nu se poate spune ca sufera...Clar nu. Subiectul nostru trece printr-o perioada de "stop" personal, un stop care, de data aceasta nu ne duce cu gandul la cel lunar, ci la cel de trezire sufleteasca, un wake-up de zile mari.

Cu ceva timp in urma i s-a pus in fata o dorinta, o dorinta noua, o dorinta pe care, cu o saptamana mai tarziu a reusit sa o implineasca. Cat poate tine o dorinta fara gust? Trei zile. Dupa trei zile? Subiectul nostru cauta alinarea in alta dorinta. Tanara X. dezvolta in jurul ei o aura dedicata acestor vise fara gust, cooperand cu rautatea, dragostea conditionata, materialismul si incapacitatea de a gandi logic.

Starea in care se afla X. in acest moment nu poate fi definita. Se pregateste subtil sa isi mai indeplineasca o dorinta, o dorinta cu gust, daca e sa privim in exterior.

Domnisoara X., stim ca meriti mai mult decat un ambalaj. Adori ciocolata alba din interior si modul in care pachetul se inchide doar pentru tine. Gandirea logica nu te poate ajuta daca e vara si temperatura din timpul zilei depaseste 40 de grade. Nu fi rationala, dar iesi la ore mai putin incinse, cand ciocolata din ambalaj nu se topeste.

Niciun comentariu:


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)