marți, 22 iunie 2010

Se poarta vara asta .


Unghii facute in stil frantuzesc si pline de nisip. E clar vara si mai mult ca sigur e vara ei. Bagajul e destul de mare, dar lasa loc si pentru ceva nou, un parfum sau poate o noua rochie de plaja.

Mereu a stiut sa obtina ce-i mai frumos si sa se bucure de el. Acest lucru se poate vedea si in parul ei. 37 de grade, dar parul nu pare ars, stralucind chiar mai puternic decat soarele. Ce e drept, are si un mic secret. Uleiul de masline si putina apa rece pot face minuni.

E naturala tot timpul. Bronzul il va obtine asa cum stie ea mai bine. O cana cu lapte inainte de plaja...Lapte din supermarket, pentru ca nu-i place cel mai..de la mama lui, de acasa. Pe plaja cateva piersici care sa o revigoreze si o salata de rosii adusa de acasa. Nu ii place sa plece de pe plaja pana seara si stie ca e nesanatos. Din acest motiv, pe la amiaza, ea uda un prosop si se inveleste cu el, isi pune palaria ei mare si roz si incepe sa citeasca Lorelei, nici ea nu stie a cata oara.

Iubeste miscarea vara. Danseaza in casa, alearga desculta pe plaja si face plimbari lungi. Cand incepe sezonul fierbinte ea regaseste in playlist melodii precum Delia-vara asta, Justin Timberlake-summer love, The Underdog Project-Summer Jam, David Guetta vs. The Egg-love don't let me go, Rudenko-everybody si altele.

Ce lipseste? Un aparat foto, o sursa de imortalizare a acestei veri. Va fi cea mai buna vara, va fi ea si tot ce-i place.



Un comentariu:

Anonim spunea...

Have fun vara asta ;) !

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)