sâmbătă, 20 martie 2010

Nu exista prost doar parere proasta despre tine.


Ce are orice om in jur? Un grup banal de prieteni, un prieten pe care se poate baza oricand, familia, o persoana pe care sa o sune dimineata si sa'i spuna "neata iubi!", telefonul mobil, o bluza sau o pereche de pantaloni care arata superb pe corpul care, oricat ar fi de perfect mereu va fi imperfect.
Eu "n'am legaturi terestre" cum zice Grasu'. Nu am treaba cu nimic. Ce mi'ar putea starni interesul in acest tot? Probabil acele clipe care scapa o lacrima atunci cand devin amintiri, probabil cele doua fete slabe si usor blonde care ma vor intelege mereu. Probabil ochi lor care nu m'au tradat niciodata. Probabil pentru ca sunt verzi. Probabil acel baiat care pune intrebarea "Da de ce vrei tu sa ma superi?" atat de dulce incat devii dependenta de ea si nu stii cum sa faci sa o mai auzi o data sau de doua ori. Pardon. Eu stiu foarte bine cum sa o obtin. Probabil acele persoane care, odata ce le'am vazut, imi acapareaza total ziua. Sunt putine, dar sunt importante. Sunt acele persoane care vorbesc alta limba cu mine si oricat le'as explica ca tin la ele, nu inteleg.


Asa ultimul rand a devenit si el o amintire si am aceeasi senzatie de tampita care a pierdut ceva si nu se poate orienta.

Respir usor si intorc privirea.

Esti inca acolo si ai aceleasi ganduri naive. Clar nu te ridic chiar daca raman cu buzunarul gol. :*

2 comentarii:

G. A spunea...

e prea buna postarea asta

GMV spunea...

eu te am pe tine>:D<

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)