sâmbătă, 16 ianuarie 2010

You know that type of shit just don`t work on me .


Stiam ca nu pot fi fortata sa fac ceva ce nu vreau, dar niciodata nu mi'as fi imaginat ca eu nu am control asupra mea, ca nu pot forta inima sa bata cum vreau eu. Mi s'au intamplat multe in foarte putin timp, prea putin timp. E infricosator cate lucruri se pot intampla intr'o zi... ba chiar in cateva ore. Simti ca duci alta viata doar pentru ca aflii anumite lucruri. Cate piedici poate pune un cuvant...si te ridici, dar asta inseamna ca ai pierdut timp, ca ai o rana care va ramane acolo. Acea rana te va incetini, te vei opri sa plangi... va fi, deasemenea, un timp pierdut. Vor fi alte cuvinte, alte adevaruri, alte minciuni, alte ganduri, vor fi alte piedici. Vei cadea din nou, rana va fi mai adanca. Te vei opri sa ceri ajutor, mereu vei fi ajutat daca stii sa'ti tii oameni aproape. Pastreaza cu tine pe cei iubiti, dar nu ca sa cadeti impreuna ci ca sa te ridice cineva de la pamant, ca sa te scuture de praf, ca sa se uite la rana ta, sa te sfatuiasca, sa te mangaie... Nu arunca vorbe scurte si crunte, vorbe negandite pentru ca pe tine te va durea cel mai mult. Nu forta viata sa'ti puna piedici. Nu cauta in tine ceva ce nu vei fi niciodata, nu spera sa mearga totul bine daca o iei pe alt drum. Nu spera sa uiti de unde ai pornit, pentru ca e imposibil. Nu cauta sa fugi inapoi pe drumul vechi pentru ca e cel mai periculos.

Suntem oameni si avem forta de a crea drumul vietii...Propriul drum. De ce sa acceptam piedici din intuneric, de ce sa oferim sansa de a ni se pune piedici? Mereu capul sus, mereu atenti la drum...mereu cu zambetul pe buze!

5 comentarii:

Riot spunea...

"Nu arunca vorbe scurte si crunte, vorbe negandite pentru ca pe tine te va durea cel mai mult. Nu forta viata sa'ti puna piedici. Nu cauta in tine ceva ce nu vei fi niciodata, nu spera sa mearga totul bine daca o iei pe alt drum. Nu spera sa uiti de unde ai pornit, pentru ca e imposibil. Nu cauta sa fugi inapoi pe drumul vechi pentru ca e cel mai periculos."

ai cea mai mare dreptate:)

Anonim spunea...

Bah dar ce poze porno ai pe mess la avt :|

Alexandra F. spunea...

Te'am speriat??:))...Cn esti?

silvia spunea...

Asa e. Un cuvant poate pune multe piedici, dar tot un singur cuvant te poate face sa zbori! Si mie mi s-au intamplat multe, intr-un timp scurt, dar am invatat sa fiu optimista si intr-adevar,a fost mai bine! Imi place postul asta:)

EvElina spunea...

da ft,tin minte perfect:))
profu' a interpretat ca tu si ioana v-ati batut de la stanemir...cred ca ii zisese deea ceva legat de el..si o excursie...
sunny days:-<

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)