joi, 14 ianuarie 2010

Si s'a racit ceaiul cat am scris asta.


Beau un ceai. Ma uit in jur. S'au schimbat multe.
De fapt... Posterele sunt aceleasi, aceeasi mobila. Totul e schimbat. A inceput sa'mi pese de ceva ce puteam sa jur ca nu ma va interesa niciodata cu adevarat. De ce? Din simplul fapt ca ma face fericita, iar eu, consumatoare de fericire trecuta prin ciocolata cu putin caramel, nu ma pot abtine. Ma servesc cu tot ce imi doresc.


Ce imi doresc? Imi doresc sa te vad zambind mereu si sa nu traiesti niciodata cu impresia ca sunt departe. Vreau sa te vad alaturi de persoanele care te fac fericit. Vreau sa asculti si sa fii ascultat, vreau sa porti dorinta de reusita mereu in tine. Vreau sa iti faci viata in mii de culori, sa ai de unde alege. Vreau sa intelegi persoanele de langa tine, vreau sa fii inteles si ajutat cand ai nevoie. Vreau sa ai mereu un somn linistit, vreau sa te vad cu ochii stralucind dimineata, vreau sa porti mereu acel parfum. Vreau sa renunti la ce te distruge si vreau sa aduci in viata ta doar lucruri care te ridica pe scara vietii. Vreau sa porti in mintea ta orice persoana care ti'a facut bine, vreau ca starea ta de bine sa porneasca din interior in exterior . Vreau ca visele tale sa fie placute, vreau sa devina realitate... Vreau sa iubesti ceea ce faci...Vreau foarte multe...

Vreau un zambet. Da'mi un zambet. E primul lucru de care m'am indragostit.

Rascal Flatts - My wish

3 comentarii:

SM.Art spunea...

Zambetul, cred eu, e cel mai pur lucru care ti-l poate oferi cineva, poate uneori fara sa-si dea seama:)

EvElina spunea...

:x
un zambet poate schimba multe
imi plac oamenii care zambesc...:)
iti poti da seama de anumite chestii daca un om iti zambeste sau nu.
:*
P.S.Mi-a fost dor sa comentez blog-ul tau:)

silvia spunea...

Asta ii spun si eu puiului meu, in fiecare zi. Sa zambeasca. Uneori, imi reproseaza ca eu am uitat sa fac asta:) Dar incep sa zambesc iar, datorita lui:) Zambeste si tu:)

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)