miercuri, 12 august 2009

Poveste :)

Na' ca au izbucnit si sentimentele si acum curg ca o cascada prin fata ochilor. Ma uit in jur, te vad si zic "Cum de nu te'am observat pana acum? Erai prea mic? Prea sfios?" Nu! Eram eu prea oarba, prea plina de alte ganduri, ganduri care ma indepartau de ce e frumos. Esti frumos a' dreaq! Incep sa vad. Da! E asa cum am spus... Esti ca un pahar gol, vad prin tine! Nimic nu'mi poate distrage atentia, nicio pata neagra. Esti imaculat, clar... Cum ar fi sa vin mai aproape, sa imi vad chipul in tine, prin tine, in fine... doar o iluzie... dar totusi sa fiu acolo, iluzie sau nu, sa fiu cea care te umple!

Cum ar fi daca sentimentele s'ar desfasura, ar zbura, ar face tot ce doresc, iar eu as ramane cu ochii liberi sa admir iluzia? Incepe sa'mi placa ceva ce nu mi'a placut niciodata. Incepe sa'mi placa sa privesc cu ochii limpezi. E altfel acum. Nu vreau sa vad ce e in jur, vreau ca privirea mea limpede sa fie indreptata spre iluzia oferita de tine prin mine.

Dar unde sunt eu acum? Acasa, stau pe scaun, ma pregatesc sa merg la biblioteca, sa stau printre niste carti prafuite.... Ceea ce inseamna ca inca nu te'am vazut, ca iluzia, eu, tu...totul fost doar o poveste.... Si imi pare rau.

5 comentarii:

andru' spunea...

si ziceai de profa de rom k ii greu de inteles....

andru' spunea...

a trb sa citesc de 2 ori k sa prind kt de kt ideea:X



da kiar ai talent...kiar scrii frm:X

andru' spunea...

mai tii minte knd in clasele mici eram singura din clasa kre t intelegeam atunci knd voia sa zici ceva...respectiv sati zici parerea despre cv?:))

Andreea spunea...

E bine cand mai izbucnesc sentimentele
Te ajuta sa iti dai seama de multe lucruri

Unknown spunea...

nici de 2 ori dak citesc nu inteleg cu adevarat..dar da..are dreptate andreea

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)