vineri, 14 august 2009

Si o iubesc....

E amiaza...Hmm...12:31! Ora la care am draci:). Deci...Se intampla sa...nu stiu...sa sufar! Da ma...sa sufar ca o adolescenta handicapata....Deschid pc'ul, intru in muzica, dau un play.... Evanescence! Deci..trupa mea preferata! Sa o fut! Amy Lee aia spune exact ce nu vreau sa aud. Descrie ce simt. Parca m'ar cunoaste! Ma dispera! Imi da senzatia ca e in camera. Urasc sa fie cineva in camera mea, cand mi se rupe inima'n 15:(.

Schimb melodia, dar orice as face exista un vers, doua cuvinte care ma scot din sarite. Serios ca ma panichez... Cum mai? De unde stie asta? Da'te dracu'! Esti comerciala!!! Esti proasta? Afla toti... Deci...chiar asta simt! Ca melodia aia e facuta pentru mine. Da nu pot asculta Andreea Balan:)).....Sau alt fenomen din asta....Deci raman la trupa aia care ma seaca.

Dupa 5 minute situatia arata asa: Eu pe scaun, cu picioarele intinse pe birou, uitandu'ma fix la un poster. Defapt asa dau impresia. Eu nu ma uit la poster, trec prin el cu gandu, ca's bleaga si ma pierd usor. Aia canta acolo...replay replay. Melodia ma dizolva. Arat ca o fumata terminata. :(


In secundele alea dintre melodii parca m'as ridica, parca m'as imbraca... Dar sunt prea inceata. Incepe alta melodie. Daca nu se mai aude muzica inseamna ca am adormit. Evident cu castile in urechi! Dimineata evident sunt o distrusa ambulanta. Ma duc la tata : "Ce pap azi?".....Stiti ce ma salveaza? Telefonul Clarei.... Thoamne...Telefonul Clarei e ca...o urma de speranta 8->.... "Iesi?" ,"Vii la biblio?" :X:X....Ce frumos! Aproape mereu e un "Da"...:X..Nu se poate sa nu fie "Da"....recunosc ca ieri a fost "nu" pentru ca faceam curat:-".....Dar "DA" imi place mai mult:X...


Ideea e ca muzica asta...MUZICA ASTA...e d kkt:(....Imi place! O iubesc! E exact opusul baietilor frumosi, dar homosexuali...muzica e perfecta, e exact ce iti trebuie, ti se potriveste, dar e urata da'o dracu'!

3 comentarii:

cipy spunea...

mda...de acord....,,muzica e perfecta, e exact ce iti trebuie, ti se potriveste, dar e urata da'o dracu'!" uneori muzica te face sa intri/sa iesi intr'o/dintr'o stare de tot rahatul:-j:))...depinde de la om, la om...am avut o perioada in care cnd eram cu bot ascultam melodii din alea care te afunda in ,,BUTOIUL CU MELANCOLIE", ei bine mai nou m'am schimbat cnd am bot asc mel care sa ma bine dispuna;;) si minune:FUNCTIONEAZA!:))...bun treaba asta nu se aplica si reciproc...ca doar ce om nebun isi doreste sa fie sad cnd e happy?/:):))

cipy spunea...

ideea cu regasitul in melodii....e clar ca asta e intentia compozitorilor...altfel de ce ai mai asculta o melodie?

andru' spunea...

ft...da nehotarata mai esti...muzik e exact asa qm zici da ii si frm:X:P:P:P


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)