miercuri, 22 iulie 2009

Bai, voi credeti in magie?

Intrebare tampita! Stiu! Trist!
Dar eu sunt mai hu'hu de felul meu si nu inteleg de ce magia este considerata de multi dintre noi inexistenta! Adica voi cum va explicati chestiile astea : dragostea, bucuria, tristetea? Daca am fii ghidati doar de minte si trup cred ca ar fi altfel. Am stii exact cand sa plangem, cand sa radem, cand sa iubim. Suna ciudat, nu? Pzm:|...trebuie sa mai fie ceva in noi! Ceva mai mult!
Nu zice nimeni ca undeva( sus, jos, stanga, dreapta) este vreo vrajitoare care iti hotaraste tie soarta! E ridicol! Asta nu o cred nici eu...in toata nebunia mea!

E ceva in noi!
E ceva care nu ne permite sa devenim de piatra, care ne ofera un punct slab, care ne face sa iubim, care ne face sa radem, sa plangem, care ne face sa zambim cand vedem un peisaj frumos, care ne face gelosi atunci cand el/ ea se combina cu alta/ altul.

Eu consider ca este magie! Si v'am explicat ce e magia pentru mine!
Daca vi se pare mai interesant sa ziceti "Nu exista magie!" doar pentru ca acest cuvant va duce cu gandul la o oala imensa, in care fierb picioare de broasca, cozi de soparla si alte rahaturi...Ok...Succes in noua voastra viata de... Fiinte pe jumatate vii!

3 comentarii:

Andreea spunea...

Fara magie nu ar exista prietenii, iubire si restul sentimentelor frumoase ce sunt intre noi
:X

andru' spunea...

io cred in magie!!!!




si magia kiar exista....[acea magie:X:X:X]

cipy spunea...

la un moment dat spuneam:,,nu, nu exista magie...hello...va treziti in basme?", dar mai nou parerea mi s`a schimbat.....

MAGIA CHIAR EXISTA!fiecare chestie are cv magic

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)