joi, 23 iulie 2009

Bronz a la Axe and Co.Sa va explic cum sta treaba! In primul rand iti trebuie vointa! Daca nu ai vointa...nu ai nimic! Trebuie sa'ti doresti sa te bronzezi!Da! Din toata inima. Urmeaza o discutie in parc. Da ba! Fara discutia din parc nu faci nimic:|. Aceasta discutie trebuie sa se roteasca in jurul unui nucleu. Care e nucleul? O simpla intrebare: "Pe ce bloc?". Alegeti blocul. Ok! Va duceti acasa. Dormiti bine! A doua zi la stiri aflati ca e canicula! Ooo! Da! Perfect! Desii ora la care doreati sa mergeti era 15:00, trebuie sa mergeti la 16:00! Asa..din respect pentru sanatatea voastra. Un cearsaf, lotiune, apa, niste fructe, mereu Poiana dulce, casti, costum de baie, ochelari de soare si o geanta in care sa pui tot! Daca n'ai toate astea excursia ta pe bloc e compromisa. Trist!

Urmeaza ceva greu! Noi nu am facut chestia asta, dar cred ca e cel mai important lucru: vorbeste frate cu aia de la patru:|..Aaa!!! Serios? Nu iti pasa? Aia de la patru... au clontul cel mai mare..Fmm'! Deci dute cu o sticla de ceva tare pe la fiecare usa...Sfatul meu!:)


Urmeaza bronzul! Stai vreo 4 ore! Ca altfel nu faci nimic:(!
Asta e secretul unui bronz frumos! >:D<

3 comentarii:

Andreea spunea...

Fata
In sfarit am reusit:> am facut plaja pe bloc
:X
Cel mai sexy e pe bloc
:>:>
De acu tre sa ne mai gandim un pz noastra mai mergem :|

Andreea spunea...

Vezi cine te iubeste pe tine:>
EU :X
Sunt prima care comenteaza pe blog
:>

cipy spunea...

deci parcul ala e mai ceva decat casa noastra...in parc rade,plange,canta,urla,se joaca,planuieste oricine:)):X....din cauza asta iubesc eu parcul ala:X


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)