joi, 23 iulie 2009

Bronz a la Axe and Co.



Sa va explic cum sta treaba! In primul rand iti trebuie vointa! Daca nu ai vointa...nu ai nimic! Trebuie sa'ti doresti sa te bronzezi!Da! Din toata inima. Urmeaza o discutie in parc. Da ba! Fara discutia din parc nu faci nimic:|. Aceasta discutie trebuie sa se roteasca in jurul unui nucleu. Care e nucleul? O simpla intrebare: "Pe ce bloc?". Alegeti blocul. Ok! Va duceti acasa. Dormiti bine! A doua zi la stiri aflati ca e canicula! Ooo! Da! Perfect! Desii ora la care doreati sa mergeti era 15:00, trebuie sa mergeti la 16:00! Asa..din respect pentru sanatatea voastra. Un cearsaf, lotiune, apa, niste fructe, mereu Poiana dulce, casti, costum de baie, ochelari de soare si o geanta in care sa pui tot! Daca n'ai toate astea excursia ta pe bloc e compromisa. Trist!

Urmeaza ceva greu! Noi nu am facut chestia asta, dar cred ca e cel mai important lucru: vorbeste frate cu aia de la patru:|..Aaa!!! Serios? Nu iti pasa? Aia de la patru... au clontul cel mai mare..Fmm'! Deci dute cu o sticla de ceva tare pe la fiecare usa...Sfatul meu!:)


Urmeaza bronzul! Stai vreo 4 ore! Ca altfel nu faci nimic:(!
Asta e secretul unui bronz frumos! >:D<

3 comentarii:

Andreea spunea...

Fata
In sfarit am reusit:> am facut plaja pe bloc
:X
Cel mai sexy e pe bloc
:>:>
De acu tre sa ne mai gandim un pz noastra mai mergem :|

Andreea spunea...

Vezi cine te iubeste pe tine:>
EU :X
Sunt prima care comenteaza pe blog
:>

cipy spunea...

deci parcul ala e mai ceva decat casa noastra...in parc rade,plange,canta,urla,se joaca,planuieste oricine:)):X....din cauza asta iubesc eu parcul ala:X

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)