miercuri, 2 februarie 2011

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it .







Si ce? Adica gurile au capatat picioare. Umbla tot timpul. Nu au liniste. Cauta. Nu gasesc. Inventeaza. Si ce?

Stiu ce sunt. Clipa in care m-am nascut m-a definit de o mie de ori mai bine ca voi. Ii dau un plus, in timp ce voi capatati bulina neagra. Sunt cu adevarat frumoasa. O stiu eu si o stiti si voi. Iubitul tau o stie. Sunt o artista. Scriu, precum vezi, din minte si suflet, pictez mult prea frumos. Cand citesc o carte o simt. Ah. Citesc mult. Mai mult decat ti-ai putea imagina. Iubesc. Iubesc ca nimeni alta. Nimic in lumea asta nu ma opreste.

Stiu ce trebuie sa fac pentru a fi fericita. Trebuie sa incerc, sa lupt, sa uit de voi, rahaturi cu ochi. As da nume, dar sunt o fata prea cuminte pentru asta. Asta e definitia mea pentru "cuminte". Libera sa imi vad de patratica mea. Daca as putea as sterge cu toate pe jos. As lua, rand pe rand, ce aveti mai drag. Mi-ar apartine. As inlocui toata aceasta vorbarie din voi cu o ura bine tinuta in suflet. V-ar fi prea rusine sa explodati si sa va urlati nefericirea.

Sunteti inculti, marea majoritate. Va luptati cu vorbe mari, sfaturi peste sfaturi. Invatati mai intai cine a scris Anna Karenina si despre ce este vorba. Subliniaza obsesia, disperarea si gelozia..exact ca voi.

In mod normal nu sunt atat de pornita pe fapte lipsite de justificare, insa mica mea neintelegere cu ruralitatea si cu gandirea specifica ma intristeaza si ma starneste.

Un comentariu:

Anonim spunea...

:-bd i agreeeeeee.

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)