sâmbătă, 22 mai 2010

Born again .


Faci o calatorie in jurul lumii, ajungi din nou in micul tau apartament, uiti sa te dezbraci si te intinzi pe pat. Esti foarte obosita, dar preferi sa meditezi putin. Iti amintesti de toate acele petreceri, de dimineti in care, pentru 5-10 minute nu stiai nici cum te cheama. Iti amintesti cat de "oriental" a putut fi totul pentru o tara ca Marea Britanie si realizezi ca, in orice colt de lume te'ai afla, te confrunzi cu cel mai mare dusman. Esti captiva intr'o stare de nemultumire in fiecare zi si astepti sa prinzi din zbor o sansa sa iesi din monotonie. Stii ca nu ai dormit de mult timp si probabil nu o vei face pentru ca esti prea obosita sa inchizi ochii. Te strang botinele si crezi ca ai crescut, ca te'ai maturizat. Ai doar picioarele umflate.

Iti amintesti ca iti placea mirosul de lacramioara, shake'ul de vanilie, iti placea dantela si lenjeria de pat din matase subtire. Nu prea te'ai mai bucurat de ceea ce te face fericita de mult timp. Iti placea sa brfesti cu fata aia...Cum o cheama?

Incearca micuto! Inchide ochii si pune'ti capul mai bine pe perna. Maine vei face un dus si vei deschide geamurile. Vei bea o cafea tare, uitandu'te in oglinda. Vei observa ca arati mai bine ca doamna, decat ca fumatoare.

Niciun comentariu:

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)