vineri, 25 decembrie 2009

Stiai ca despre asta voi scrie

Logic ca stiai. E 1st day de Craciun. Despre ce sa scriu? Cred ca de cand m'am trezit m'am batut cu Tino, m'am certat cu tata si i'am dat mamei o veste bomba. Cadouri? bani, fond de ten...:)).
Se putea si mai bine.
Ideea e ca mie imi place Craciunul. Abia astept sa plec de acasa, probabil cu Kretz, sa scap de senzatia aia de "Craciun in familie". Am o stare de plictiseala. Nu e ca in diminetile alea...obisnuite, cand ma trezesc si stiu ca nu trebuie sa fac ceva anume, ca pot face orice altceva, exceptand acel ceva. Acum e aiurea pentru ca stiu ca e Craciunul, deci stiu ca plec pe la rude, deci e...Stupid!...Pentru ca stiu. Si aici, voi, obsedatii de Craciun, cu mirosul vostru de brad, cadourile voastre si restul comentati ca fraierii in fata unui monitor. Enjoy it! Dar eu nu sunt o alta persoana de pe Pamnt si nici voi nu sunteti. Eu sunt cineva cu dorinte personalizate, ca sa'i spun asa, ca si voi.

Si daca indraznesti sa imi spui: "Cum? Dar e Craciunul? De ce sa fii acolo, cand ar trebui sa fii dincolo? De ce sa faci asta, daca de Craciun se face altceva?"...Nu ai inteles nimic din ce am spus aici deci esti distrus bine. Te urasc:*P.S.: Care'i problema? Mie imi place vara.
P.S. 2: Poate ca am un caine prea scump..Nu?



2 comentarii:

Oarecare spunea...

Faza aia cu " P.S. 2 " mi-o placut.Foarte tare. :))

GMV spunea...

Ce veste i-ai dat?:))

:*

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)