luni, 17 august 2009

Mai bine adormi...puisor

Ma uit...da' zau ca parca nu m'as mai uita. Retardate editate in photoshop, retardate care considera ca tipul ala de pantofi, sau cizme cu botul ascutit sunt inca in trend, retardate care nu au aflat ca am trecut de mult in 2009, retardate care fac doar ce le zice bby', retardate care se gletuiesc pana nu'si mai pot tine ochii deschisi, retardate cu sclipici, retardate in gogosari, retardate fara gogosari, retardate "pisy", retardate k in loc de c, retardate y in loc de i, retardate w in loc de u, retardate $ in loc de S, retardate "Puya-Undeva'n Balcani"....Pff...Serios ca'mi dau senzatii:))...Decartez!

Mi se rupe ca esti tu mare pasarica! Nu esti pasarica cu mine! Si uite...ajungem la faze penale gen: "Balon de 14 ani, gen feminin cauta cel mai sexy baiat, sa semene putin cu Michael Murray, dar sa aiba si putin din Brad Pitt. Sa aiba freza lui Joe Jonas si ar fi de preferat sa fie cel mai cel pe: hi5, myspace, Facebook..bla bla." si eu, cu putina imaginatie, scriu continuarea: "...am uitat sa precizez ca am o fata calcata de tren, n'am un ochi, sunt proasta, merg la psiholog, iau anti-depresive, mi se mai spune si Purcicuta, respectul fata de mine e in scadere, comportamentul meu e la limita, dar cu toate astea ma cred cea mai buna."[asta'i cu dedicatie pizdica].



Daca ai 14 ani, esti pizda si NELAMURITA nu e nicio problema. Ia o carte, incearca sa o citesti cap coada si poate ca va exista o urma de speranta pentru tine. Nu te distruge! Nu fi retardata! Hai va iubesc pe toate!

8 comentarii:

Andreea spunea...

:))
Ai uitat de sprancenele tatuate :)):))
Doamne... Ce proaste is unele fete :-j

Postarea asta mi`a adus aminte de vechile timpuri :))

EvElina spunea...

da,deci nu is eu singura care se ia de chestii de genu;:))
mie mi;a placut dedicatia:x

Modjo jojo spunea...

Sa inteleg ca vizita la psiholog este o rusine?
P.S: Suntem in 2009 !(pardon, sunt in 2009).

Modjo jojo spunea...

Ai uitat sa adaugi :"retardate pe care le caracterizeaza spiritul de turma".Sa-ti explic:daca una mananca C*cat , mananca toata turma.(cred ca ai inteles mesajul).

Alexandra F. spunea...

...Ai pretentia sa'ti inteleg tie mesajul...cand tu nu l'ai inteles pe al meu?

Modjo jojo spunea...

Ti-am inteles frustrarea pentru persoanele mai putin dotate intelectual.Si de la astfel de oameni nu am pretentii.

Modjo jojo spunea...

"... l'ai inteles pe al meu?"

Presupun ca stii diferenta dintre apostrof(') si cratima(-).

Daca nu :"Ia o carte, incearca sa o citesti cap coada si poate ca va exista o urma de speranta pentru tine."

Alexandra F. spunea...

Stiu care este diferenta. Crede'ma;). Dar acesta este blogul meu:). Deci...profit de ceva ce imi apartine. Oricum, mersi ca ti'ai dat cu parerea. La scoala, intr'o teza, la o olimpiada, sau cand voi completa niste hartii voi folosi cratima( in locurile unde este necesara). Am autocontrol. Apostroful nu a devenit o obisnuinta pentru mine. Am 15 ani;)...Inca ma tin bine!

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)