luni, 24 august 2009

Dorinte


Mereu ai dorinte...Mereu vrei ceva de la mine! Dar cine esti tu sa scoti din mine tot? Te vad cu mii de fete: esti TU, esti o prietena, un tip, o ruda. Esti o fiinta construita din dorinte.

Ma vrei aproape, vrei sa ma indepartez, vrei sa'ti vorbesc, vrei ca totul sa se termine, vrei sa iti zambesc, vrei sa ma faci sa plang, vrei un sarut, vrei sa iti soptesc "adio", vrei DA, vrei NU, vrei sa imi amintesc mereu, vrei sa uit tot, vrei sa te iubesc, vrei sa imi acopar inima de gheata. Dar cine esti tu? Cine crezi ca esti? Eu nu sunt construita din dorintele tale. Eu voi fi mereu fata glumeata, putin cam rautacioasa, usor timida, dulce cu cine trebuie, rabdatoare cand trebuie, orgolioasa, inconstienta deseori. Voi avea mereu acea fata lunga, dar frumoasa, fara defecte in privire. Nu voi cauta niciodata, in persoanele pe care le iubesc, lucruri care ar putea fi schimbate. Daca va iubesc, va iubesc pentru ceea ce sunteti.

Cuvintele acestea par usoare, par ca zboara, dar le scriu incet pentru ca le scriu cu un motiv. Nu iubesti cand vrei sa schimbi, deci nu schimbi cand iubesti. Daca schimbi, nu iubesti! Te prefaci, incerci sa iti creezi iubirea.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Asa e fata
:X
Nu schimbi ceva cand iubesti:X Nici nu stii cata dreptate ai :">


P.S Melodia de aseara:X:X: Uhh :x Din "lanturi" :>

GMV spunea...

hihi¨:D
ai dreptate 8->
cateodata imi vine sa sar in pat..nu stiu,e o senzatie de implinire.Si asta doar din cauza unui vis..Dar cand or deveni realitate?:))
Atunci cred ca tip in gura mare pe strada:))

::*

GMV spunea...

Chiar ca:D

Noapte buna.:*
Sa visezi frumos.:-"
Poate..:>
cine stie ce aduce viitorul.:*

andru' spunea...

cn e mic?;;)



ft...c frm le zici:X....knd iubesti nu incerci sa skimbi>:D<

Alexandra F. spunea...

Prietena pe blog:)..E super dragutza:X
_______________

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)