luni, 24 august 2009

Stiti ce?

Urasc mess'ul:|...

Mda...La concluzia aceasta am ajuns aseara. De ce? Pentru a ajuns sa fie ca o umbra peste viata reala. E cam nasol. Sa spui cuiva o vorba dulce si sa nu'i poti vedea acea sclipire din ochi, acea sclipire pe care o poti observa doar 10, 9, 8, 7, 6, 5,4...cm de acea persoana. Uratilor!! Nici nu stiti ce frm imi sclipesc mie ochii.

Trebuie sa recunosc. Mess'ul ajuta in pornirea multor relatii. Mai nou, daca intrebi doi proaspat casatoriti cum s'au cunoscut ei iti vor raspunde "Pe net". Dar pentru ei internetul a reprezentat doar inceputul. Cat va ia sa scrieti introducerea unei compuneri? Intradevar, inceputul trebuie sa fie bine gandit, dar imediat cum s'a format ideea vine o fraza, alta si alta. Deja ai trecut de introducere. Ideea e ca nu trebuie sa prelungesti inceputul, nu trebuie dus la extrem.


Asta asa, ca sa fiu sincera cu mine...Sunt dependenta de mess:(.

5 comentarii:

EvElina spunea...

daca o luam la analiza,cu totii avem dependente...
poate cea mai evidenta e cea de mess....dar suntem mai dependenti decat parem;))

Unknown spunea...

In ziua de azi mss`u (internetu) a devenit ceva oarecum vital . ocupa un loc f important in viata noastra. Si poate de multe ori nu`i vb de dependenta, ci doar de faptul ca vrei sa cunosti oameni noi sau pur si simplu sa faci timpul sa treaca mai repede.
Si oricum..e mai usor sa discuti cu cineva pe mess decat fata in fata. Nu ai anumite retineri. Da nu e neaparat si cel mai bine.

andru' spunea...

ft...da in kzu meu ii ff folositor:)


adik io kiar ma pot numi dependenta de el...e singuru' kre ma tine kt de kt legata de lumea mea:Xde lumea aia a mea:Xde lumea aia in kre mam format eu k persoana:Xde voi...de totzi cei p kre kiar va iubesc:X>:D<

Cipriana••• spunea...

da...generatia noastra,si nu numai am devenit dependenti de messenger....nu e tocmai bine,dar astea sunt vremurile in care traim:|

Cipriana••• spunea...

mare dreptate are leasa in melodia aia diferente:X:D

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)