miercuri, 29 iulie 2009

Taci!..Boys

De ce vorbeste o fata de 15 ani despre asa ceva?(my dear cipriana)eu nu am plans pentru nimeni, doar pentru ca eram atasata d el. Ghinionul face ca eu sa "ma atasez" doar de aia nepotriviti. Adica daca imi pui 1000 de baieti in fata eu clar il voi alege pe: acel fustangiu, care ia replici de pe net, increzut si mitocan. Naivitatea. Sunt constienta de asta.

Nu veni la mine sa imi spui ca l'ai vazut pe cel perfect:)). Proasto! Nu vezi bine? Pana nu te cere in casatorie nu trebuie sa fii sigura d iubirea lui... Mare greseala! Si daca treci de 26, el ajunge la 29, 30,31 bla bla si esti fara inel, ori amandoi sunteti genul ala singuratic, ori e timpul sa purtati o discutie ca si cum ar fi ultima.

De ce zic toate astea? Pentru a arata ca imi cunosc marfa:|... Nu'mi spune tu ce sa fac. Nu ma indragostesc peste noapte deci nu ma implora sa fiu cu cineva. Daca imi place un specimen nu imi spui tu mie ce crezi despre el, decat daca ati fost combinati inainte:|. Nu imi tufli replici de genul "Eu cred ca e un prost, dar na'..nu stiu...nu ma bag". Tocmai te'ai bagat! Taci!


De nascut ieri, nu draga, nu m'am nascut! Si imi place sa am rezerve, daca intelegi. Deci nu mi'ai frant inima. Si in cazul asta e mai bine sa taci, pentru ca, stii?!... imi place sa rad la urma!

3 comentarii:

andru' spunea...

iui ft da ce rea esti...da si omu q parerea...da las' k ii mai bn asa:P...nu mai asc parerile lor...u decizi qm e el...si kre ii aia kre zice k la gasit p ala perfect?sa'mi zik si mie:))

andru' spunea...

ft...nici ceruta in ksatorie nu poti fi 100% sigura de iubirea lui:P

Andreea spunea...

:x
Si chiar daca in ochii tai poate e perfect pt ca te depasesc sentimentele si il vezi tu asa, nu`l lasa sa vada asta .. Va profita de asta si cel mai mult vei suferi tu. Proaste is fetele astea care pun totul intr`o relatie . LA sfarsit se aleg doar cu niste lacrimi.

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)