vineri, 24 iulie 2009

Ce'i cu aerele astea de taran pe tine?

Minunata Romanie! Ora 15:36
Temperatura:36°

Creierul meu fierbe, dar (uimitor) nu din cauza caldurii! Nu! Ma uit in jur...Dupa ce? Dupa un simplu raspuns: De ce sunt atat de multi tarani in tara asta? De ce trebuie sa fie cineva care sa bata valsul pl, care sa abereze crezand ca e ..cum se spune? Aaa! Da! Jmeker...de la ce vine cuv asta nu stiu:|. Minunata lume in care traim are la baza, ignorand ministrii cu gura pusa pe scandal, o natie de prosti care cu, sau fara voia lor ne fac tara de ras. Asta e. Neah ca e ceva imposibil de schimbat: tara este formata din adunatura de tarani care stiu sa iasa in evidenta prin scandaluri, vorbe josnice, si umile fapte!Stiu! Trist!
Dar a cui e vina ca cei mari ii bat pe cei mici, sau ca barbatii lovesc femei, a cui e vina ca animalele sunt tratate cu indiferenta, ca specii de pesti, delfini, elefanti, maimute..pzm:|..mor doar de dragului acelor oamenii carora li se pare fermecator sa guste: cotlet de rechin, sau alte mancaruri de'astea ? A cui?! Oare? A noastra! A celor care nu facem nimic.

O regula in aceasta tara e : Imbraca'te cum le place altora! Fa ce le place altora! Lasa'ti visurile! Renunta la ele! Nu sunt necesare! Bai? Cunosti 5 limbi straine?:)) Fraiere! La ce'ti trebuie cand colegu' stie limba banului??

Mai rau e de cei ca tine! :( Trist! N'ai bani, esti prost, urat...pot spune ca nu ai viitor!:( Dar mereu vei domnii in Romania ca fiind regele "Jmekeria trece de Nimicul din tine". Asta chiar e trist!:(


INUTÍL, -Ă, inutili, -e, adj. Care nu este folositor, care nu este util, care nu servește la nimic; nefolositor, neutil. ** (Adverbial) De prisos, zadarnic, fără folos, degeaba. - Din fr. inutile, lat. inutilis.


PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s.m.și f. 1. Adj., s.m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. * Expr. Un prost și jumătate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ** (Om) care se încrede ușor; (om) naiv, credul. * Expr. A-și găsi prostul = a-și găsi omul pe care -l poată înșela ușor, pe care -l poată duce de nas. 2. Adj., s.m. și f. (Înv. și pop.) (Persoană) fără știință de carte; (om) neînvățat, ignorant. ** (Om) lipsit de rafinament; (om) simplu, neevoluat. 3. Adj. De condiție socială modestă, din popor, de jos, de rând. * (În trecut) Soldat prost = ostaș fără grad; soldat. 4. Adj. Obișnuit, comun. ** De calitate inferioară, lipsit de valoare. 5. Adj. (Adesea adverbial) Care nu este așa cum trebuie (din punct de vedere calitativ, funcțional etc.); necorespunzător, nesatisfăcător. ** (Adverbial; în legătură cu verbul "a vorbi") Stricat, incorect. ** (Despre situații, știri, întâmplări etc.) Neplăcut, nefavorabil, nenorocit. ** (Despre vreme) Nefavorabil, rău. ** Nepriceput, nepregătit, neîndemânatic într-o meserie, într-o profesiune etc. 6. Adj. Dăunător; neprielnic. * Expr. Glumă proastă (sau de prost gust) = glumă fără haz, care supără, jignește. Vorbă proastă = vorbă îndrăzneață sau injurioasă; p. ext. ceartă. - Din sl. prost?.


3 comentarii:

Andreea spunea...

Da.. Asta cam asa e .. Romania e o tara plina de tarani care gandesc cu pumnu.. Cum zici tu:Trist. Foarte trist.
Si cand te gandesti ca noi suntem inconjurate de tarani. Harlau e plin de tarani care mai de care mai "jmekeri" :-l.. Eu m`am obisnuit. Prostia nu are leac :-j
Da stii cum spun Parazitii?
Taranul de oras e cel mai prost animal :)):))

andru' spunea...

...nici in visele mele,mii de pereki de nike sa danseze pe manele...kiar is multi....prea multi pt o tara atat de mik:O

Andreea spunea...

Ieri am realizat ca pe zi ce trece sunt tot mai multi tarani
:|
:-j

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)