duminică, 3 octombrie 2010

My name shall survive...


De cand incerc sa scap din lumea plina de fixuri in care ma aflu am cateva straluciri pe creier, ca acele idei "full cartoon network" ale unei copile ce poate jura ca maine va fi cantareata. Eu nu am o voce de senzatie, deci ma scutesc de placerea neplacuta. Nu stiu daca vi s'a mai trantit una ca asta, dar aveti idee de ce avem reactii inexplicabile, de ce ne excita un anumit mers sau un anumit mod de a tine mana pe volan? Eu una sunt sigura. Pentru ca imi place ce vad si n'as da doi bani pe principii daca ele mi'ar spune "stop".

Te stiu. Esti genul de persoana ce jongleaza cu buzele, aruncand ADN si vorbe fara rost in cinspe' directii, persoana care nu cunoaste, mintea prea tanara. Ocupi locul de gratie intr-o zona cu granite, esti absolutista in cei treizeci de metrii patrati pe care ti i'ai conturat cu grija in aproximativ trei zile. Esti satisfacuta prin lipsa de satisfacere, dar eu nu am nimic impotriva.

Iti ia saisprezece ani ca sa faci saispe'. Treci prin fiecare an cum trebuie, nu te agati, uiti. Nu pierzi timp pentru altii cand ar trebui sa iti faci timp pentru propria persoana si cauti trepte, nu scari rulante. Eu nu ma pot lauda cu o matematica grozava, sunt praf si n'am ce zice, dar la un moment dat 1+1 face 2, iar tot ce ai numit tu distractie nu se mai opreste oricat ai vrea.

De unde vine asta? Fix din cap, pentru ca uneori ma satur de frica de tocuri si dragostea pentru roz pe unghii si cer o zi in care sa nu mai rad de cat de neamuzant e locul in care traiesc.


Jay Z - Forever Young
Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)