joi, 15 aprilie 2010

..Si se simte bine asa.


Nu a mai fost de mult asa. Are 1000 de defecte, dar e perfect constienta de cele 1001 calitati pe care le poseda. E mandra de ceea ce e, e mandra de faptul ca e altfel fata de toate acele fete care primesc in fiecare zi aceeasi replica care inghite aerul: "Esti cu adevarat speciala". Se bucura de faptul ca ea nu e speciala. Toate celelalte sunt.

Ea e cam banala prin felul optimist de a vedea lucrurile, prin comportamentul asemanator unui parfum...trebuie sa astepti ca sa simti adevaratul miros. Ce pustoaica...i se spune "esti cam ciudata". I se spune si "esti speciala", dar asta nu o crede. "Adica sunt speciala ca si ultima ta iubita? Penultima? Ca toate celelalte?". Suna putin ciudat deci ii place sa inainteze cu pasi delicati, indepartandu-se de zona in care e vazuta altfel si totusi la fel.

Nu ii spune "te iubesc". Nu crede nici asta. Nu vrea! Prefera sa taci, sa cauti o alta tactica, sa-ti folostesti mintea, ideile...limba.
E considerata "prea sincera" cand vine vorba de subiectul "ce crezi despre mine?". Multe o urasc pentru asta, dar isi adapostesc sentimentul sub un zambet neclar. Sincer? Le e frica de si mai mult adevar din partea ei. Asta e...Acea gura care nu tace decat cand vrea.

Spune foarte des "nu am chef", "nu din lipsa de respect, nu din rautate, ci pentru ca asa are ea chef! E oarecum draguta pentru ca are doi ochi atat de mari si dulci... Se inrosesc putin cam urat de la bautura.

Renunta mai usor la lucrurile pe care le stie, decat la cele pe care le crede. Asta pentru ca e plictisita de realitate. E atat de limitata si i se impun atatea reguli...

Daca vrea sa fie mai buna nu o intreaba pe mama, nu ii cere ajutorul celei mai bune prietene. Se duce pe net! Da... cel mai des pe perfecte.ro .Dragut site! Face cumparaturi de unde ii place ei, nu de unde suna bine. Se intampla sa-i placa si firme cu nume sonor, dar ramane la Aggressive si New Yorker(pentru care trebuie sa mearga la Suceava).
E un vulcan. E curioasa..Mereu curioasa! Nu cauta barfa, cauta fapte. Nu o intereseaza prea mult ce a facut vecina, dar o intereseaza cum e sa faci bungee jumping.

Are ritmurile in sange, are o pasiune pentru lumanari parfumate si parfumuri care o duc cu gandul la o camera intunecata, la matase pe podea... la modul ei de a privi viata. Daca haina pe care o poarta lasa la vedere o bucatica de dantela, are mai multa incredere in ea si in ceea ce poate.
Iubeste New York'ul, Istanbul'ul si Las Vegas'ul noaptea. Daca s-ar afla in astfel de locuri probabil ar fi mai ea, probabil pasii ar suna si mai frumos, probabil...si-ar face un tatuaj sau doua.

Nu stii ce vrea, nu stii cum sa o iei, nu stii ce sa'i spui, nu ai subiecte cu ea.

3 comentarii:

Диана spunea...

...si o cheama Foca,dar i-ar placea sa i se spuna Alexandra!Am nimerit-o?

Alexandra F. spunea...

Esti buna:)

EvElina spunea...

i-ar placea sa i se spuna Alexandra...dar te-ar strangula probabil daca i-ai zice Ioana.


"Nu stii ce vrea, nu stii cum sa o iei, nu stii ce sa'i spui, nu ai subiecte cu ea. "

asta e mini-descrierea ta.
Lămâia mea:X.asa te-am trecut in telefon:)
:*

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)