marți, 18 august 2009

Tic Tac...Tic Tac


Timpul e ceva fara inceput sau sfarsit. Timpul nu se poate oprii, nu se poate amana si nu il poti controla prin vorbe sau fapte. Dar e atat de bland, de frumos, chiar daca trece ca o adiere. Stau si ma gandesc cum e sa nu ai timp pentru ceva extraordinar de important...si nu stiu...Nu stiu cum e! De ce? Pentru ca viata ne'a permis mereu sa ne bucuram de ce e frumos si important. Nu incercati sa ma contrazice'ti din prima;)...Ganditi'va bai...daca ati ratat ceva...Cat de important era pentru voi?


Probabil veti ajunge la concluzia ca: ori era ceva banal, neimportant, ori inca mai aveti timp sa va realizati! Ganditi'va! Cum traieste un condamnat la moarte? Probabil are un tabel: Lucruri foarte importante si lucruri mai putin importante. Ei bine, eu consider ca el gandeste cu inima:X... Cred ca daca as fi condamnata la moarte as saruta orice tip/ tipa pe care simt nevoia sa il/o sarut...Da mai!...As bea singura o sticla de J&b, as spune tot ce gandesc si ma enerveaza, as lua la bataie fiecare fufa mica, as face tot ce simt nevoia sa fac! Fara cap! Doar cu inima.


As privi fiecare vis ca pe o posibilitate. As iubi sperantele mele, as lupta daca asta imi doresc, m'as uita in oglinda si as spune "Mereu voi avea vise, insa vor fi urmate de realizari". As dansa, as canta, as zambi, as iubi, as trai! As face tot ce imi doresc!


Dar mai stau putin si realizez ca toti suntem condamnati la moarte! Toti trebuie sa fim asa! Timpul e etern, timpul ne iubeste, timpul ne lasa, timpul imi zambeste si imi spune ca visele implinite nu depind de el, ci de fortele mele proprii.

Pentru mine ceasurile nu exista....[pt tata da]....Pentru mine timpul nu trece, sau cel putin nu realizez ca trece pana cand nu ma lovesc de ceva langa care sa pot adormi, franta.


Cel mai greu e sa fii constient ca timpul trece, dar totusi tu sa stai nemiscat, fara realizari, fara tinte....Asta trebuie sa doara:(...Tu hotarasti ce e frumos, pentru ce merita sa inaintezi, fara sa'ti faci griji ca vei pierde ceva. Toti ajungem in acelasi pamant, toti vom impartii aceleasi lacrimi de suferinta, toti vom ajunge sa traim si dincolo de mintea noastra. Suntem la fel...

3 comentarii:

Andreea spunea...

Imi pare rau sa te contrazic, dar timpul trece, nu ne lasa. Sau daca ne lasa , ne lasa fara sa ne dam seama si ajungem la un punct cand realizam ca trebuia sa facem ceva dar nu mai are rost, e prea tarziu:(
Asa ca.. orice moment e important. De ce? Pt ca acel moment e unic si trebuie trait si simtit la maxim.

Alexandra F. spunea...

Nu!...Timpul trece abia atunci cand simti ca nu ar trebui sa treaca;)...Purul adevar! E futut...dar e pur! Acum nu trece! Acum sta....acum se uita'n sus...si parca ar inainta ...dar nu prea are chef...la fel ca noi!...parca am face ceva...dar nu prea avem chef:-<...sau...Nu neaparat chef...stii u!

andru' spunea...

andreea...da'mi voie sa'ti spun k niciodata nu e prea trz:P





si fok:X....in sinea ei are dreptate:X:X:X

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)