luni, 10 august 2009


Hai sa le spunem pe nume. Hai sa spunem ca mor cand ii aud pe cei din jurul meu batand apropouri, ducand vesti, incercand sa faca ceva...lasandu'ma pe mine pe langa. Hai sa spunem ca oamenii mult prea curiosi ma irita, la fel si cei insisteti. Hai sa spunem ca nu imi place! Sa spunem ca ideile voastre nu sunt chiar geniale, ca tacerea e buna uneori.

Poate ca prefer sa ocolesc copacul care imi sta in drum, decat sa'l tai. Nu e nevoie sa il tai tu pentru mine. Nu mi'e frica sa ma abat de la drum. Si cand voi da de un copac atat de mare incat sa nu il pot ocoli ma voi opri frumos langa el. Si pzm! Voi sta acolo toata viata daca e nevoie.

Hai ca v'am bagat intr'o metafora continua:)). Trist!

Aaa...tocmai am venit de la mare. Trebuie sa precizez ca fara telefon si net e mult mai bine uneori. UNEORI! Pacat ca am avut telefonul. Daca mai aveti vesti proaste, daca mai vreti sa imi spuneti ca nu fac decat sa "gresesc" si alte chestii din'astea....trimiteti o scrisoare. Posta romana inca exista!

Ideea principala e ca imi iubesc prietenii!:X... Dar...Stiti reclama aia cu batranii singuri? Ei bn... Donati acum 2 euro pentru a ajuta o biata fata sa poata avea Momentul ei! Al ei si doar al ei! Bine...fara 2 euro:)). Dar Momentul meu tot il vreau!

2 comentarii:

Andreea spunea...

M`am cam simtit la faza asta:D
Hai Focutza :x Ma ierti?
;;)
Stii ca eu te iubesc, nu? :*

cipy spunea...

cum zicea si andreea...ma simt:">..mai mult sau mai putin fiecare se baga:|
mda...si ma enerveaza x( stiu cum e, de ce toti vor sa se bage?de ce toti vor cica:,,sa faca bine"?de ce toti au un singur subiect de discutie?....DE CE? PENTRU CA n'au treaba...trebuie sa se bage cineva repede8-|...frate eu cred ca fiecare se poate descurca singur....de ce sa te bagi tu[tu-general]sa strici tot?
nu suport chestii d egenu'...de aceea in ultimul timp incerc sa nu fac parte la ele,stii de ce?pentru ca ma iau dupa proverbul ala:,,Ce tie nu'ti place,altuia nu'i face"
scz focutza;;)>:D<:X:*
cip t'ubi:):X:*

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)