marți, 25 august 2009

De azi...


De azi... va fi altfel! Ce frumos zambeam inainte. Era un zambet plin de sinceritate, nu era acoperit de ganduri care il faceau mai fals. Nu eram eu atat de falsa. Am 15 ani si sa'ti intre bine in cap! Stiu ca unele fete au grija de propiul lor copil la varsta asta, ca unele au fost nevoite sa se maturizeze mult prea repede din cauza plecarii parintilor lor, sau lipsa banilor.

Dar eu nu sunt asa! Eu inca am un urs care doarme cu mine noaptea! Da! Ursul meu doarme! Ce daca e jucarie? Si poate nu ai crede dar ce scriu acum, scriu cu ochii in lacrimi.

E mult prea frumos ca sa las la o parte!

8 comentarii:

andru' spunea...

u...esti cel mai copil copil din toti copii:X:X:X




cel mai dulce copil...si cel mai frm copil...si cel mai imatur copil si totusi...cel mai perfect copil



p.s.scuzati greseala de expr...e o greseala intentionata:D

Alexandra F. spunea...

Te bsc mai mult de cat t beste Ovidiu:X...Stii?

Cipriana••• spunea...

faza cu ursuletzul care doarme si cu care dormi[scuzati cacofonia] imi suna atat de cunsocuta!..si stii de ce?pentru ca si eu fac asta:D;;)...il iubesc pe tweety al meu care are grija de mine in fiecare seara..si pe domnul patratel[e un urs] care ma lasa sa'l strang cat pot de tare:))...da:d..eu dorm cu 2:))

Cipriana••• spunea...

in ceea ce tine de zambetul fals:|...imi pare rau ca o zic,dar de ce crestem...de ce devenim mai falsi:|...se stie!copii sunt cele mai sincere fiinte

Alejandra Reyes spunea...

da.. se pare ca postu` meu anterior te`a patruns :D

Alejandra Reyes spunea...

chill si eu am un urs cu care ma pazeste in pat plus o pisica care e carne si oase plus o ratusca de plus. Bai pe bune,bucurate cand iti mai zice mama ta la ce ora sa vi si astea.. mie mi`e dor sa`mi interzica sa fac unele chestii.. uneori o provoc cand i zic "vezi ca plec 4 zile" ma astept sa faca gura dar zice "ai grija si sa`ti iei incarcatoru` cu tine" :)))

Alejandra Reyes spunea...

neahh asta e copilarie ... sa`ti aduci aminte pe urma si sa zici "mai sti mami cand plecam pe furis ca nu ma lasai acolo?" .. crede`ma ca daca ti`ar da unda verde de acum sa mergi unde vrei o sa ajungi ca mine,eu am avut libertate cam multa si din cauza asta acum sunt plictisita de tot.. ma crezi ca intr`un club calc o data la cateva luni? sau ca la ora 10 sunt acasa chiar daca nu am ora? las ca e bine asa..profita cat poti de anisorii tai si bucurate ca nu te lasa mamica oriunde,o sa profiti de toate astea mai in colo .. promit!

Unknown spunea...

Uite fata.. Un sfat bun de la Alexandra ;))

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)