sâmbătă, 1 august 2009

Stiu ca nu am mai scris de mult chestii pline de sentiment...nici nu am de gand...Gata!

Acum doua ore am aterizat de la bunica. Ce bine e acolo! Te joci cu mate, caini, pui, broaste, capre, vaci, sobolani, soareci, serpi, dihori, porci:X! Mda...bunica nu are capre, vaci, sobolani, poate are soareci, serpi sigur nu, mda...sigur are caini si pisici: opt caini(asta pentru ca tush ii ia pe toti de pe drumuri) si doar doua pisici. In fine! Ideea e ca imi place acolo. Nu e zgomotul masinii de spalat(asta pentru ca o tine intr'o camaruta din spatele casei, nu pentru ca nu ar avea...sa fim seriosi), are soba(chiar daca e august, imi plac sobele), are dita mai gradina cu flori si alte chestii de'astea: rosii, cartofi, stiti voi, plus ca are net. Da mai! Bunica mea are net! Evident, a trebuit sa sun la click net ca sa mearga:|:(, la asta gandindu'ma abia azi dimineata. Eh, mai bine nu mai sunam. Stateam linistita.
Uite asa am facut net'u', am intrat pe fata aia ranjita de se numeste ea Yahoo!Messenger, am dat Sign in si am vorbit cu unu cu altu. E nasol cand primesti vesti de'alea....:(. Asta am patit eu, daca m'a mancat sa sun la click net.

Trebuie sa precizez ca am mai ras o singura data, dupa... veste. Asta in microbuz...am venit cu microbuzu':X. Deci...nici nu va puteti imagina cum e microbuzul codreanu Hirlau-Poiana Deleni. A pus soferul o frana... a cazut tush:(. Si nu doar tush...SI SCAUNUL pe care statea tush:(. Ceva de genu "Fereaaaa, pizda in zbor! Nea' Soferu...prefa'te ca incetinesti cat punem la loc scaunu!"




[Cam atat pe ziua de azi! Scuzati'ma daca incheierea nu suna a incheiere, daca am spus de prea multe ori "microbuz" sau "tush", sau daca cuvintele mele v'au deranjat cu ceva. Uneori vorbesc fara sa gandesc.:(]

Un comentariu:

andru' spunea...

de mai multe ori se intampla sa vb fara sa gandesti>:P

Follow Alexandra F.


"Îmi place s-o ascult cînd îmi vorbeşte
Dar de un cîntec mult mai mult mă-ncînt:
Nu ştiu cum calcă zîna îngereşte,
Dar Doamna mea păşeşte pe pămînt.

Şi totuşi jur că n-are-asemănare
Cu cele ce se cred rupte din soare!"

(traducere dupa W. Shakespeare)